Wednesday, August 31, 2011

I have never played World of Warcraft, drink!

Monotonista tekstiähän tämä nyt on, kun mitään poikkeavaa ei tapahdu ja pitäisi silti kirjoittaa (mutta miksi?). Paitsi että oltiin viime perjantaina jonkun tanskalaisen luona istumassa iltaa, siellä oli tanskalaisia, norjalaisia, saksalainen ja yks melkein-suomalainen (en siis viittaa itseeni). Pelattiin ah-niin-hauskaa "I have never..." -juomapeliä, jossa hieman sössin luulemalla että piti oikeasti juoda joka kerta kun sääntöjen mukaan piti, mutta muuten oli kyllä hauskaa. Mä olin ehkä ainoa joka oli miettinyt ton pelaamista aiemmin, kun olin ainoa jolla oli kiinnostavia väitteitä, eikä mitään "en ole koskaan käyttänyt kivipestyjä farkkuja". Kenelläkään nyt ei juuri tota ollut mutta you get the point. Toi WoW-juttukin oli kesyimmästä päästä.

Sen verran kyllä kuuluu, että se on vihdoin varmistunut: me lähdetään hetimiten syyskuun jälkeen. Siitä palkankorotus/muu etuus -tilanteesta tuli yksi iso farssi, joka päättyi siihen, että tolla meni hermot firman pelleilyasenteeseen ja soutamis-huopaamis-kombinaatioon ja jätti irtisanoutumisensa tänään. Mulla on siis 4 viikkoa varsinaisia töitä, en varmaan jaksa mennä sinne vikalla viikolla. Tänään meni taas niin hermo pariin otteeseen, ja tyydyin vain myhäilemään keskenäni tätä salaisuuttani.
Tarkoituksena on mennä ensin Osloon, olla mahdollisesti yötä jollain D:n kaverilla jos tarve vaatii, ja mennä junalla pohjoiseen (siis tänne). Siksi junalla, että siinä näkee maisemia paremmin, ja kai myös koska toi ei kovinkaan paljon tykkää lentomatkustuksesta.

Koska rahantulo tyssää siinä missä työnteko, olen ajatellut vakavahkostikin hakea jälleen myymään hunajaa jonnekin päin Saksaa joulukuuksi. Sieltä tulisi rahaa oikein kunnolla, harmi vaan että 1) siellä menisi tosiaan lähes koko joulukuu mikä on hieman nihkeää, olkoonkin että kyseessä on Saksanmaa 2) hakemisen deadline ja haastattelut on aivan liian lähellä toisiaan ja ne on jo syyskuussa ja niitä varten mun pitäisi mennä Suomeen, eli käyttää vaivalla säästettyjä rahoja melko riskaabeliin matkusteluun. Mikä on myös hyvin turhauttavaa ja ärsyttävää, varsinkin jos siitä tulisi Belfast-Dublin-Helsinki-Tampere-Helsinki-Dublin-Belfast. Ei nappaa tulla tänne enää hengaamaan pariksi päiväksi, ja sitten Norjaan meneminen mahdollisen Saksaan menon välillä olisi ihmeellistä säätämistä. Mulla ei luultavasti hermot oikein jaksaisi.

No comments:

Post a Comment