Monday, March 28, 2011

Brauch einen Kraftstoff

Kun lopetin työt, hain jotain muuta suomenkielistä asiakaspalvelupaikkaa. Siitä on jo melkein 2 kuukautta aikaa. Sieltä otettiin heti yhteyttä ja pyydettiin tekemään ties mitä assessmenteja netissä. Syystä jota en tiedä, en saanut aikaiseksi tehdä asian eteen mitään vaikka puhuinkin jonkun tyypin kanssa puhelimessa ja sovin että teen sen online-testin.
Nyt sitten pari päivää sitten oli mailattu, että mun numero on tavoittamattomissa kun ne yritti jälleen soittaa (akku loppu, koska sen puhelimen akku kestää ehkä 32 tuntia max vaikkei laitteeseen edes koskisi). Niillä on edelleen suomenkieliselle paikka auki; näköjään yhtä epätoivoista kun edellisessä paikassa, josta mua ei meinattu päästää pois millään - jouduin ilmoittamaan irtisanoutumiseni kolmesti ennen kuin siihen reagoitiin.
    Tilasin vastikään uuden puhelimen ja SIM-kortin Amazonista, koska nykyinen puhelin+SIM on "locked", eli puhelin ei toimi muulla SIMillä, ja laite nyt on muutenkin ärsyttävä piece of shit. (Amazon siksi, että täällä saa irl-kaupoista hakemalla hakea ei-lukittuja puhelimia, ja kun löytyy, hinta on päätähuimaava.) Ehkä kun se saapuu, voin ruveta taas siihen puhelinhaastattelurumbaan. Sitä ennen on kai kerättävä vielä motivaatiota siihen kaikkeen. Ja kysyttävä niiltä, onko työ outboundia, eli soittelemista, vaiko inboundia, eli puheluiden vastaanottoa. En oikeasti välttämättä jaksa outboundia enää, ainakin edellisen managementin alaisena se oli niin anaalista kuin koskaan voi kuvitella. Voisin tehdä parikin merkintää pelkästään tätä asiaa koskien, mutta en taida. Saisin sille kirjoitukselle useidenkin ihmisten allekirjoitukset, koska homma ei niin toiminut.

Ai niin ja yks päivä halusin tehdä itselleni spaghetti bolognesea pohjalta "kolmas kerta toden sanoo" (kastike on onnistunut mahtavasti, mutta spaghetin keittäminen on yllättävän haasteellista näköjään). Ehdin paistaa jauhelihaa noin minuutin, kun hellasta loppui kaasu yhtäkkiä.
En tiennyt mikä on homman nimi, kunnes muiden tultua töistä sain kuulla että kaasu on ilmeisesti loppu. Eli pitäisi soittaa kaasupaikkaan ja tilata lisää. Mutta oi voi, puhelinpäivystys sulkeutui juuri sillä hetkellä, ja viikonloppunahan se ei tietenkään ole auki. Netinkin kautta olisi periaatteessa mahdollista tilata, jos sivu toimisi kunnolla, mitä se ei tee. Nyt on oltu uunin ja mikroaaltosellaisen varassa siitä lähtien. Onni onnettomuudessa etten laittanut kaikkea jauhelihaa pannulle kerralla, koska roskiinhan se meni.
D tulee tänään Lontoosta, ja pakastepizzalinja jatkuu, tällä kertaa hyvällä tekosyyllä.

No comments:

Post a Comment