Monday, March 07, 2011

03

Kaikki kertomiskelpoinen liittyy pääasiassa joko baarireissuihin tai säähän, enkä tiedä kumpi on ulkopuoliselle tylsempi aihe.

Ensinmainitusta nyt joka tapauksessa hieman. Viikko takaperin sain jo toisen vähemmän mairittelevan kokemuksen täkäläisistä ovimiehistä, kun savukkeelle ulos poistuttuani en päässyt enää sisään, koska kädessä ollut leima ei portsareiden mukaan ollut kyseisen paikan. Eivät näköjään olleet saaneet tilaisuutta heittää ketään ulos/evätä pääsyä sisälle tarpeeksi pitkään aikaan, joten piti käyttää valtaa sitten noinkin mielivaltaisella tavalla.
Mun olisi pitänyt maksaa uudestaan sisään ja jonottaa puoli tuntia, joten lähdin kotiin, puhelimesta saldo ja akku loppu, joten sisällä olleet D ja S eivät saaneet mitään yhteyttä eikä toisinpäin. Takkikin oli baarissa, sekä se keikka jolle oltiin menty. D tuli vähän ajan päästä perässä kotiin kun ei sattuneesta syystä ollut keikkatuulella enää. Kaikkien ilta pilalle mitä turhimmasta syystä.
    Multa on jo kerran evätty pääsy baariin, pohjoisirlantilais-saksalaisen S:n mukaan johtuen aksentistani, ja ajat sitten D:lle oli käynyt samoin, ja luulen ettei se johtunut sillä pukeutumiskoodin noudattamattomuudesta vaan sen aksentista, joka joillakin alueilla ja joillekin ihmisille täällä on punainen vaate. En uskonut kun mulle sanottiin että niin voi käydä, mutta pakko se oli todistaa omin silmin.

Pointtina joka tapauksessa oli, että näiden tapausten jälkeen oli virkistävää lauantaina törmätä viereisen baarin nuoreen, metallinaamaiseen portsariin joka anteliaasti laittoi hallussa pitämäänsä luonnontuotetta kiertoon.
Lopputuloksena oli ihan hyvät reivit, ja seuraavana päivänä S:n kommentti "well this was a win, none of us got thrown out" oli kuvaava.
    Ensi lauantaina on luvassa dubstep-keikka, jolle suunnilleen kaikki on menossa. D varasi 2 lippua kysymättä multa mitään koska on niin oletettavaa etten jää kotiin jos annetaan vaihtoehto. En ole tiennyt koko genrestä yhtään mitään ennen D:ltä saamaani valistusta, ja kuulemani perusteella täytyy taktikoida niin että 1) pääsen sisään 2) en joudu viettämään loppuiltaa ulkona.

2 comments:

  1. Mäkin haluaisin käydä dubstep-klubilla! Klubbailu on mun mielestä yleisesti ehkä maailman ankeimpaa touhua, mutta ilmeisesti dubstepin idea on se, että sitä ei oikeastaan tanssita: ökymatala basso vetää kaikki kai vaan jotenkin ihan elottomiksi. Voi olla aika jännä kokemus!

    ReplyDelete
  2. Saa nähdä mitä tuleman pitää, ainakin se kuulostaa mulle ilman bassoakin suht vetoavalta (ei kunnon kajareita käytössä yhteistä kuuntelua varten), basson kanssa saattaa olla tiedossa erilainen kokemus.

    ReplyDelete